WAT IS MIHA BODYTEC?

MIHA BODYTEC, DE ZEKERE WEG NAAR SUCCES

EMS (Electro Muscle Stimulation) is een revolutionair trainingssysteem en biedt de voordelen om in een zeer korte tijd resultaten te boeken. In de topsport en revalidatie is EMS een bekende en beproefde methode om prestaties te verbeteren en bij letsel het herstel te versnellen.

Miha bodytec heeft nu deze techniek beschikbaar gemaakt buiten de topsport om een volledige lichaamstraining te doen dat het lichaam versterkt, vormt en strakker maakt in slechts 20 minuten.

FULL BODY TRAINING, VORM JE FIGUUR IN 20 MINUTEN

Vaak wordt met een full body training een oefenprogramma bedoeld met verschillende oefeningen achter elkaar die elk maar een deel van het lichaam traint. Miha bodytec training is een korte training waarbij elke oefening elke keer het hele lichaam wordt getraind met zelfs de mogelijkheid om extra accenten te leggen waar nodig.

BEDIENINGSGEMAK, JE PERSOONLIJKE VIRTUELE COACH

De miha bodytec is uitgerust met een full color interactief computer systeem. Op basis van de effecten die je wenst, leidt de 3D virtuele coach je stap voor stap door de juiste oefeningen om de resultaten te bereiken die je wilt. Je persoonlijke chipkaart bewaart je laatste trainingen en communiceert met de ingebouwde software. Nu ben ik heel erg van de persoonlijke begeleiding dus je ziet de oefeningen èn voor je op het scherm èn ik blijf er ook nog eens bij om ze voor te doen en jou in de juiste positie te zetten en te motiveren.

WAAROM MIHA BODYTEC?

  • figuurcorrectief trainen op de BBB zones
  • bindweefsel versteviging door collageen en elastine aanmaak
  • cellulitis vermindering
  • tijdbesparend – gladde stevige huid, omvangverlies en sporten in 1 programma
  • geschikt voor jong en oud, man en vrouw
  • je lichaam in vorm krijgen in slechts 20 minuten

SPECIALE KLEDING

Tijdens de training draag je onderkleding van speciaal materiaal die goed aansluit en geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. Over de onderkleding wordt een speciaal electrodenvest gedragen met daaraan gekoppeld electroden voor de arm-, been- en bilspieren. Het electrodenvest wordt aangesloten op de veilige en effectieve Bodytec apparatuur.

EFFECTIVITEIT EN RESULTAAT, DAT IS MIHA BODYTEC EN RESET SPORTCLUB!

Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek heeft op vele gebieden de werking van miha bodytec aangetoond . De programma’s in de miha bodytec zijn gebaseerd op die wetenschappelijke feiten en studies en zijn gericht om resultaten te behalen.

Vind je groepslessen dus vaak te intensief, een uur personal training te duur? of kan je die niet meedoen vanwege een blessure dan is dit wellicht iets voor jou.

 RESET BODYTEC mogelijkheden: 

  • Alleen 20 minuten Bodytec zonder lidmaatschap
  • Bodytec geintegreerd in personal training
  • Bodytec combi pakket
  • Bodytec afslankpakket